Spring naar content

Nascholing voor huisartsen

Bij de LHV Academie kies je uit meer dan 100 geaccrediteerde nascholingen. Voor huisartsen en voor jouw team, met korting voor LHV-leden. 

Filters:

Hoe ga je het gesprek aan over palliatieve besluitvorming in diensturen, of wanneer je een familie niet of nauwelijks kent? Wat zijn de belangrijkste do’s en dont’s? Op 5 juni zal de avond in het teken staan van palliatieve zorg.

Doelgroep Aios, Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 2 punten
Kosten

Leden € 40,-

Aios € 30,-

Niet-leden € 70,-

Tijdens het Wagro-café van 12 juni aanstaande gaan we luisteren naar Janneke Swinkels, Arts Verstandelijk Gehandicapten.Wat doet de Arts VG nu precies? Wat zegt het IQ van de patiënt ook alweer? En hoe verhoudt zich dit tot adaptief en emotioneel functioneren?

Doelgroep Aios, Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 2 punten
Kosten

Leden € 38,-

Aios € 28,-

Niet-leden € 48,-

Nascholing op eigen locatie?

Veel van onze nascholingen kunnen op maat gemaakt worden voor jouw praktijk.

 Ook in 2024 organiseert de Wagro Midden Nederland weer een reeks FTO’s voor niet-gevestigde huisartsen. In de eerste helft van 2024 zullen dit er twee zijn en in het najaar eveneens twee.

Doelgroep Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 4 punten
Kosten

Leden € 70,-

Niet-leden € 90,-

Na het succes van 2023 organiseren we ook in 2024 weer een reeks met FTO’s. Vind je het leuk om met andere huisartsen te sparren of je collega’s van de dienstapotheek beter te leren kennen? Of heb je nog punten nodig voor intercollegiale toetsing? Geef je dan op voor de FTO-reeks van 2024! We organiseren 5 bijeenkomsten, dit is dus precies genoeg voor herregistratie!

Doelgroep Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 10 punten
Kosten

Niet-leden € 200,-

Elke vereniging heeft betrokken leden nodig om goed te kunnen werken. Dat geldt ook voor bestuurders van een LHV-afdeling of Wagro. Die betrokkenheid is er niet zomaar, dat vergt een continue inspanning van jou en van de leden zelf. Hoe zorgen we ervoor dat leden kiezen om hun tijd in onze vereniging te steken, tussen al die andere dingen die ze te doen hebben?. De kwaliteit / relevantie van de laatste boodschap bepaalt mede het succes van de volgende. Het is nodig een voorkeurspositie te verwerven, zodat het lid de moeite wil nemen jouw berichten te lezen. Alle LHV-communicatie beïnvloedt elkaar in positieve en negatieve zin. Door hiervan bewust te zijn kunnen we de contactmomenten met de leden positief beïnvloeden zodat we meer effect scoren. Met een ‘communicatiebril’ kijken naar de omgeving als je contact legt met de achterban door vragen te stellen: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe helpt om de juiste boodschap te formuleren. Deze cursus biedt bestuurders handvatten om hun boodschappen te prioriteren en zo nodig te herformuleren om ten slotte het juiste middel te kiezen als drager van de boodschap.

Doelgroep Hid(ha), Praktijkhouder, Toekomstig huisarts-bestuurder, Waarnemer
Accreditatie 3 punten
Kosten

Leden € 299,-

Niet-leden € 550,-