Spring naar content

Nascholing voor huisartsen

Bij de LHV Academie kies je uit meer dan 100 geaccrediteerde nascholingen. Voor huisartsen en voor jouw team, met korting voor LHV-leden. 

Filters:

Heb je zin in een leuke, educatieve avond met collega huisartsen en wil je ook nog punten voor je herregistratie verdienen? Geef je dan nu op voor de nascholingsavond over wondbehandeling. Georganiseerd door de Wagro Amsterdam-Almere in het OLVG West.

Doelgroep Aios, Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 2 punten
Kosten

Leden € 20,-

Aios € 30,-

Niet-leden € 40,-

Spoedeisende hulp voor huisartsen. Er komen diverse onderwerpen aan bod die de huisarts in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Praktische ‘hands-on’ voorbeelden en adviezen voor de huisarts bij problemen die worden aangeboden op de spoedeisende hulp.  

Doelgroep Aios, Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 2 punten
Kosten

Leden € 30,-

Aios € 20,-

Niet-leden € 40,-

Nascholing op eigen locatie?

Veel van onze nascholingen kunnen op maat gemaakt worden voor jouw praktijk.

Altijd al wat meer willen weten over wat de bekkenbodemfysiotherapeut doet als je patiënten doorstuurt? En moet je ook altijd weer opzoeken op welke leeftijd bedplassen nog normaal is?

Doelgroep Aios, Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 2 punten
Kosten

Leden € 40,-

Aios € 30,-

Niet-leden € 70,-

Met de naderende lente voor de deur staat het volgende Wagro café in het teken van inhalatieallergieën. Na een goed Italiaans buffet zullen internist-allergoloog/immunoloog Pieter Holm en kinderarts-allergoloog Marike Stadermann uit het Diakonessenhuis onze achtergrondkennis verbreden en praktische handvatten geven die we direct in de praktijk kunnen toepassen.

Doelgroep Aios, Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 2 punten
Kosten

Leden € 38,-

Aios € 28,-

Niet-leden € 48,-

Na het succes van 2023 organiseren we ook in 2024 weer een reeks met FTO’s. Vind je het leuk om met andere huisartsen te sparren of je collega’s van de dienstapotheek beter te leren kennen? Of heb je nog punten nodig voor intercollegiale toetsing? Geef je dan op voor de FTO-reeks van 2024! We organiseren 5 bijeenkomsten, dit is dus precies genoeg voor herregistratie!

Doelgroep Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 10 punten
Kosten

Niet-leden € 200,-

Terugkijken en vooruitblikken. Het centrale thema van de 11e editie Hagro Meets Wagro! In het jaar dat we het 25-jarig jubileum van Huisartsenposten Rijnmond vieren, kijken we terug op waar we vandaan komen en wat we allemaal bereikt hebben in die 25 jaar. Om vervolgens met enkele innovatieve collega’s vooruit te blikken op wat ons staat te wachten ten aanzien van zorgcoördinatie en digitale ontwikkelingen.

Doelgroep Aios, Hid(ha), Praktijkhouder, Waarnemer
Accreditatie 2 punten
Kosten

Leden € 25,-

Aios € 25,-

Niet-leden € 25,-

Ook voor de tweede helft van 2023 organiseert de Wagro Midden Nederland nog 1 FTO en 1 DTO voor niet-gevestigde huisartsen. In de eerste helft van 2023 zijn er al 3 FTO’s geweest. 

Doelgroep Hid(ha), Waarnemer
Accreditatie 4 punten
Kosten

Leden € 70,-

Niet-leden € 90,-

Elke vereniging heeft betrokken leden nodig om goed te kunnen werken. Dat geldt ook voor bestuurders van een LHV-afdeling of Wagro. Die betrokkenheid is er niet zomaar, dat vergt een continue inspanning van jou en van de leden zelf. Hoe zorgen we ervoor dat leden kiezen om hun tijd in onze vereniging te steken, tussen al die andere dingen die ze te doen hebben?. De kwaliteit / relevantie van de laatste boodschap bepaalt mede het succes van de volgende. Het is nodig een voorkeurspositie te verwerven, zodat het lid de moeite wil nemen jouw berichten te lezen. Alle LHV-communicatie beïnvloedt elkaar in positieve en negatieve zin. Door hiervan bewust te zijn kunnen we de contactmomenten met de leden positief beïnvloeden zodat we meer effect scoren. Met een ‘communicatiebril’ kijken naar de omgeving als je contact legt met de achterban door vragen te stellen: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe helpt om de juiste boodschap te formuleren. Deze cursus biedt bestuurders handvatten om hun boodschappen te prioriteren en zo nodig te herformuleren om ten slotte het juiste middel te kiezen als drager van de boodschap.

Doelgroep Hid(ha), Praktijkhouder, Toekomstig huisarts-bestuurder, Waarnemer
Accreditatie 3 punten
Kosten

Leden € 299,-

Niet-leden € 550,-