Spring naar content

Overige diensten/producten voor huisartsen

De LHV Academie focust zich op nascholingen voor huisartsen, maar is ook betrokken bij een aantal andere diensten voor huisartsen. Hieronder lees je daar meer over.

Praktijkscan

Hoe richt je de praktijkorganisatie zo efficiënt mogelijk in? Taken zijn toegenomen, teams groter geworden. De praktijkvoering écht goed onder de knie krijgen en efficiënt inrichten, is een uitdaging. De Praktijkscan van de LHV helpt daarbij: ervaren adviseurs kijken mee, lopen mee en geven praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Met de LHV-praktijkscan krijg je een compleet beeld van de stand van zaken in uw praktijk. 

Meer informatie

Mentorprogramma

Ben je net begonnen als huisarts en heb je behoefte aan een sparringpartner?  Of heb je juist al veel werkervaring en wil je een startende collega op weg helpen? Dan is het LHV-mentorprogramma iets voor jou!

Meer informatie

Missie/visie

Wil jij alle neuzen dezelfde kant op hebben binnen jouw praktijk? Dan is een missie/visie-traject misschien wel iets voor jou. Een missie en visie vormen de basis van de strategie en belangrijke beslissingen binnen de huisartsenpraktijk. Een nieuwe of herijkte missie/visie kan ervoor zorgen dat alle collega’s met dezelfde blik praktijkvoeren en samenwerken. Een missie/visie-traject start je onder onze noemer persoonlijke coaching. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de academie@lhv.nl.

Meer informatie