Spring naar content

Nascholing voor huisartsen

Bij de LHV Academie kiest u uit meer dan 100 geaccrediteerde nascholingen. Voor huisartsen en voor uw team, met korting voor LHV-leden. 

Filters:

De ervaring leert dat zelfs huisartsenpraktijken die goed lijken te draaien inkomsten mislopen. In deze nascholing krijgt u meer overzicht in de patiënten- en financiële administratie, hoe efficiënter te werken én een hoger rendement te behalen. We leggen de basis voor een veranderproces binnen uw praktijk. U krijgt inzicht, tips en tools bij de dagelijks terugkerende werkprocessen en administratie.

Doelgroep Doktersassistente, Hid(ha), Praktijkhouder, Praktijkmanager, Praktijkondersteuner, Waarnemer
Accreditatie 4 punten

Elke vereniging heeft betrokken leden nodig om goed te kunnen werken. Dat geldt ook voor u als bestuurder van een Kring of Wagro. Die betrokkenheid is er niet zomaar, dat vergt een continue inspanning van u en van de leden zelf. Hoe zorgen we ervoor dat leden kiezen om hun tijd in onze vereniging te steken, tussen al die andere dingen die ze te doen hebben?. De kwaliteit / relevantie

Doelgroep Hid(ha), Praktijkhouder, Toekomstig huisarts-bestuurder, Waarnemer
Accreditatie 3 punten
Kosten

Leden € 275,-

Niet-leden € 550,-

Nascholing op eigen locatie?

Veel van onze nascholingen kunnen op maat gemaakt worden voor uw praktijk.

De ervaring leert dat zelfs huisartsenpraktijken die goed lijken te draaien inkomsten mislopen. In deze workshop krijgt u meer overzicht in de patiënten- en financiële administratie, hoe efficiënter te werken én een hoger rendement te behalen. In Module 1 heeft u de basis gelegd voor een veranderproces in uw praktijk. In deze vervolgmodule gaan we met een aantal thema’s meer praktisch aan de slag.

Doelgroep Doktersassistente, Hid(ha), Praktijkhouder, Praktijkmanager, Praktijkondersteuner, Waarnemer
Accreditatie 6 punten