Spring naar content
Vaardigheden en competenties

SmartTyping

Blind typen zorgt voor meer ‘vrijheid’ in het gebruik van vele tools in de digitale wereld van vandaag. Wanneer u blind en met 10 vingers kunt typen, levert dit enorme tijdwinst op en daardoor extra aandacht voor uw patiënten. De cursus zelf bespaart u ook tijd: via SmartTyping leert u in een sneller tempo blindtypen dan via een traditionele typecursus. Uw houding is beter, de kans op fysieke klachten is minder, kortom u voelt zich fitter. Honderden artsen gingen u al voor. 

Leerdoel

SmartTyping leert u spelenderwijs blind en met tien vingers typen.

Inhoud

De motivatie om een traditionele typecursus te volgen is laag, want het vereist zeer intensieve oefening en duurt vaak maanden. Daarom biedt de LHV Academie een alternatief: SmartTyping. Via deze leermethode hebt u het blindtypen snel in de vingers.

Hoe werkt het precies? Na een training oefent u gedurende drie weken op werkdagen in het online follow-up systeem (houd rekening met uw agenda/vakantie), op het momenten dat het u het best uitkomt. Deze tests nemen 15 tot 30 minuten in beslag, waarna u direct uw resultaten kunt inzien. Na deze 15 dagen oefenen volgen nog enkele evaluatiemomenten om uw progressie te meten. Uw voortgang wordt ook bewaakt door uw trainer, die optreedt als vraagbaak, begeleider en coach. Het contact verloopt hoofdzakelijk via e-mail.

 Deze cursus is niet geaccrediteerd.

Praktische informatie

 • Voor wie

  Aios, Hid(ha), Praktijkhouder, Waarnemer

 • Kosten

  Leden € 325,-

  Aios € 200,-

  Niet-leden € 600,-

 • U bent niet ingelogd. Log in om gebruik te maken van de Ledenprijs.

Programma

U neemt deel aan één klassikale training van 4,5 uur, waarin naast serieuze didactiek ook ruimte voor ontspanning bestaat. Na de deze training volgt het online vervolgtraject, zoals hierboven beschreven. Onderdeel van dit traject zijn 5 (verplichte) evaluatiemomenten.

 • 1e evaluatie: voor aanvang van de training (nulmeting)
 • 2e evaluatie: direct na de training
 • 3e evaluatie: 16 dagen na de training

Aanmelden

Deze cursus wordt op de volgende data/locaties gehouden. Geef aan voor welke u zich wilt inschrijven.

Utrecht

Bekijk locatie

LHV Academiezaal

Mercatorlaan 1200, 3528 BL

Website

Do 17 november 2022

15:00 - 20:30

Trainers

Bijzonderheden

Ook op aanvraag: in company
Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 5 personen. In overleg met de LHV Academie kan een datum worden vastgesteld.

Algemene voorwaarden LHV Academie 
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480018 of 06-59814122.