Spring naar content
Vaardigheden en competenties

SmartTyping

Blind typen zorgt voor meer ‘vrijheid’ in het gebruik van vele tools in de digitale wereld van vandaag. Wanneer je blind en met 10 vingers kunt typen, levert dit enorme tijdwinst op en daardoor extra aandacht voor je patiënten. De cursus zelf bespaart je ook tijd: via SmartTyping leer je in een sneller tempo blindtypen dan via een traditionele typecursus. Je houding is beter, de kans op fysieke klachten is minder, kortom je voelt je fitter. Honderden artsen gingen je al voor. 

Leerdoel

SmartTyping leert je spelenderwijs blind en met tien vingers typen.

Inhoud

De motivatie om een traditionele typecursus te volgen is laag, want het vereist zeer intensieve oefening en duurt vaak maanden. Daarom biedt de LHV Academie een alternatief: SmartTyping. Via deze leermethode heb je het blindtypen snel in de vingers.

Hoe werkt het precies? Na een training oefen je gedurende drie weken op werkdagen in het online follow-up systeem (houd rekening met jouw agenda/vakantie), op het momenten dat het jou het best uitkomt. Deze tests nemen 15 tot 30 minuten in beslag, waarna je direct je resultaten kunt inzien. Na deze 15 dagen oefenen volgen nog enkele evaluatiemomenten om je progressie te meten. Jouw voortgang wordt ook bewaakt door de trainer, die optreedt als vraagbaak, begeleider en coach. Het contact verloopt hoofdzakelijk via e-mail.

 Deze cursus is niet geaccrediteerd.

Praktische informatie

 • Voor wie

  Aios, Hid(ha), Praktijkhouder, Waarnemer

 • Accreditatie

  0 punten

 • Kosten

  Leden € 325,-

  Aios € 165,-

  Niet-leden € 599,-

 • Je bent niet ingelogd. Log in om gebruik te maken van de Ledenprijs.

Programma

Je neemt deel aan één klassikale training van 4,5 uur, waarin naast serieuze didactiek ook ruimte voor ontspanning bestaat. Na de deze training volgt het online vervolgtraject, zoals hierboven beschreven. Onderdeel van dit traject zijn 5 (verplichte) evaluatiemomenten.

 • 1e evaluatie: voor aanvang van de training (nulmeting)
 • 2e evaluatie: direct na de training
 • 3e evaluatie: 16 dagen na de training

Trainers

Bijzonderheden

Ook op aanvraag: in company
Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door jou gewenste locatie worden gegeven. Je bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 5 personen. In overleg met de LHV Academie kan een datum worden vastgesteld.

Algemene voorwaarden LHV Academie 
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

Contact

Voor meer informatie kun je per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480018 of 06-59814122.