Spring naar content
De Startende Huisarts

Dit is een meerdaagse cursus

FTO Wagro Amsterdam-Almere

Ben je geïnteresseerd in acute problematiek, doe je (veel) diensten en vind je het leuk om je collega's van de apotheek beter te leren kennen (we sluiten af met een borrel)? Of heb je misschien nog punten nodig voor intercollegiale toetsing? Geef je dan op voor de FTO-reeks van 2023!

Locatie OLVG, Oost

Inhoud

Bij de FTO’s zal de focus op spoedzorg liggen, we werken hiervoor samen met de dienstapotheek van het OLVG. In het najaar zullen nog een tweetal FTO's volgen. Vanwege het intercollegiale karakter is het belangrijk om bij meerdere bijeenkomsten aanwezig te zijn om zo in aanmerking te komen voor toetsingspunten voor je herregistratie. Daarom kun je je alleen voor de gekoppelde FTO’s inschrijven. Per bijeenkomst krijg je 2 intercollegiale toetsingspunten.

Sprekers

P. van Drooge, apotheker OLVG

J.E.C. Burggraaff, huisarts

Locatie OLVG, Oost

Praktische informatie

 • Voor wie

  Hid(ha), Waarnemer

 • Accreditatie

  6 punten

 • Kosten

  Leden € 0,-

  Aios € 0,-

 • Dit evenement is alleen toegankelijk voor leden. Log in om u aan te melden.

Programma

      18:00 inloop met catering (broodje/soep oid)

      18:30-20:30 FTO met tussendoor korte pauze

      20:30 borrel

Bijzonderheden

Inschrijving:

Deelname is gratis voor LHV leden. Niet-leden kunnen via de mail (academie@lhv.nl) interesse tonen, zij zullen op een reserve-lijst geplaatst worden. Als er na sluiting van de inschrijving nog plekken beschikbaar zijn, zullen deze worden verdeeld onder de niet-leden op volgorde van aanmelding. Bij deelname van niet-leden vragen wij deelnamekosten van 40,- per bijeenkomst, dus in totaal 120,- euro. 

NB: bij afwezigheid van LHV-leden zonder tijdige afmelding zijn wij helaas genoodzaakt alsnog 40 euro deelnamekosten in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV academie of 085-0480068 of 06-55567969.