Spring naar content

Nascholing voor huisartsen

Bij de LHV Academie kiest u uit meer dan 100 geaccrediteerde nascholingen. Voor huisartsen en voor uw team, met korting voor LHV-leden. 

Filters:

Wij hadden bij de planning van dit Webinar de verwachting duidelijkheid te kunnen geven over de exacte inhoud van het wetsvoorstel, maar door de coronacrisis wordt er voor de zomer géén wetsvoorstel meer ingediend. Omdat er wél veel onduidelijkheden, misverstanden en behoefte aan informatie is, willen wij u echter wél informeren over de laatste stand van zaken. Wat betekent de vertraging voor u en hoe kunt u voorsorteren op de wijzigingen die gaan komen? Terugkijken van de webinar is mogelijk tot 31 december via: https://medischescholing.nl/webinar-Wet-DBA

Doelgroep Aios, Hid(ha), Praktijkhouder, Waarnemer
Accreditatie 1 punten

Interactieve webinars met als thema veerkracht voor artsen. Als arts moet je vaak moeilijke beslissingen nemen in steeds veranderende omstandigheden. Dat vraagt flexibiliteit, reflectie en veerkracht.  Link: : https://mpowr.nl/nascholingen/webinarserie-veerkracht-door-leiderschap-online/  Voor LHV-leden 10% korting en 5 accreditatiepunten.

Nascholing op eigen locatie?

Veel van onze nascholingen kunnen op maat gemaakt worden voor uw praktijk.

Interactieve webinar serie voor artsen. ‘Bezinning om te herijken’. Stilstaan, nadenken en ruimte geven aan je dromen en verlangens voor je werk en privé. En vandaaruit inzicht krijgen in jouw volgende stap. Met integreren van je brein, je lijf, je emoties en je ziel.   Bezinning webinar serie: https://mpowr.nl/nascholingen/webinarserie-bezinning-2/ – 8 accreditatiepunten en 10% korting voor LHV-leden. Bezinning tweedaagse: https://mpowr.nl/nascholingen/webinarserie-bezinning/ – 10 accreditatiepunten en 10% korting voor LHV-leden.

Een toename van werkdruk en verzuim, complexere zorgvragen en een tekort aan collega’s. Herkenbaar? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers gemotiveerd, gezond, vakbekwaam en productief aan het werk zijn en blijven? In dit webinar krijg je inzicht in mogelijke uitdagingen op de werkvloer. Collega’s en experts geven je handvatten om hier op een constructieve manier mee aan de slag te gaan. Daarom organiseert SSFH in samenwerking met de LHV Academie op 3 juni a.s. vanaf 20:00 uur een gratis webinar voor alle huisartsen en praktijkmanagers.Voor meer informatie en aanmelden

Doelgroep Aios, Hid(ha), Kaderhuisartsen, Praktijkmanager, Waarnemer
Accreditatie 1 punten