Spring naar content
Wet- en regelgeving

Webinar Wtza

Per 1 januari 2022 is de Wet Toetreding Zorgaanbieders (Wtza) in werking getreden. Een nieuwe wet die van belang is voor alle huisartsenpraktijken, groot en klein. Hoe groter de praktijk, des te meer impact. Kleine praktijken hoeven zich enkel te melden, middelgrote praktijken moeten bovendien een vergunning aanvragen en de grote praktijken moeten daarnaast zelfs een raad van toezicht gaan instellen. Alle praktijken krijgen dit jaar voor het eerst te maken met een jaarverantwoordingsplicht; daarover lichten we je ook graag voor. Dit webinar op 18 april is gratis voor leden.

In samenwerking met                     

Aanmelden is mogelijk via: https://medischescholing.nl/ticket/79A7AXBX/subscribe of https://medischescholing.nl/cursus/45384 

 

Inhoud

Met andere woorden: iedere praktijk zal er in ieder geval mee aan de slag moeten. Wilt u op 18 april in 1,5 uur volledig op de hoogte worden gesteld van de impact van deze wet voor jouw praktijk? Meld je dan aan voor het Webinar, gratis voor LHV-leden. Eerstelijnszorgjurist David Renkema, accountant Sascha Nieborg en LHV-jurist Tess Hendriks nemen je in dit Webinar in sneltreinvaart mee in de verplichtingen die gelden, zodat je na het volgen van deze Webinar weet wat je te doen staat.

Aanmelden is mogelijk via: https://medischescholing.nl/ticket/79A7AXBX/subscribe of https://medischescholing.nl/cursus/45384 

Mocht u als praktijkmanager willen deelnemen, stuur dan een mail naar Academie@lhv.nl. U ontvangt dan op de dag van de webinar de link naar het webinar.

Praktische informatie

 • Voor wie

  Aankomend praktijkhouder, Hid(ha), Kaderhuisartsen, Praktijkhouder, Waarnemer

 • Accreditatie

  1 punten

  (BIG)
 • Kosten

  Niet-leden € 75,-

 • U bent niet ingelogd. Log in om gebruik te maken van de Ledenprijs.

Trainers

Bijzonderheden

Algemene voorwaarden LHV Academie

Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met academie@lhv.nl of bel 06 - 555 67 969