Spring naar content
LHV Bestuursacademie

Kiezen voor bestuurswerk voor aios (NIEUW)

In samenwerking met SBOH

Een professioneel bestuurlijk kader is onontbeerlijk voor de Huisartsenzorg. Daarom is het van belang dat huisartsen al aan het begin van hun carrière geënthousiasmeerd worden om naast het huisartsenvak ook bestuurlijk werk te doen.
Deze scholing is bedoeld om aiossen inzicht te geven in wat bestuurlijk werk inhoudt en wat er voor nodig is om als bestuurder aan het werk te gaan. Deze scholing is een samenwerking tussen de LHV Academie en SBOH en wordt voor u als aios volledig door de SBOH gefinancierd.

Inhoud

Tijdens deze dag wordt een reëel beeld van de inhoud van bestuurswerk gegeven.
In de ochtend zullen naast de trainer ook twee ervaren bestuurders aanwezig zijn. Zij geven inzicht in hoe het bestuurlijke zorglandschap er uitziet en wat het betekent om bestuurder te zijn. Ook bespreken zij wat de concrete werkzaamheden zijn en hoeveel tijd het in beslag neemt. Er wordt stil gestaan bij de gewenste profielen.

In de middag is er gelegenheid tot reflectie. De deelnemers onderzoeken met elkaar of bestuurlijk werk voor hen individueel past bij hun competenties, drijfveren, ambities en verplichtingen.

Praktische informatie

 • Voor wie

  Aios

 • Accreditatie

  4 punten

  (BIG)
 • Kosten

  Leden € 0,-

  Aios € 0,-

  Niet-leden € 0,-

 • U bent niet ingelogd. Log in om gebruik te maken van de Ledenprijs.

Programma

Het programma met details volgt zo snel mogelijk. Wijzigingen onder voorbehoud. 


Trainers

Bijzonderheden

De LHV zal deze nascholing ook regulier inplannen voor niet-aiossen in 2023. Bij interesse in de reguliere Kiezen voor Bestuurswerk, kunt u contact opnemen met academie@lhv.nl om op de hoogte te blijven van dit aanbod. Klik hier voor meer informatie

 

Algemene voorwaarden LHV Academie

Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing. Bij een afmelding na de annuleringstermijn of een no-show wordt een bedrag van €50,- in rekening gebracht bij de betreffende deelnemer. 

Contact

INSCHRIJVING IS NIET MEER MOGELIJK. Deze nascholing heeft het maximumaantal deelnemers bereikt. Wij onderzoeken op dit moment of deze nascholing vaker aangeboden kan worden. Indien u interesse heeft om op de lijst van belangstellenden te komen, kunt u een e-mail sturen aan Willem van Meerkerk w.van.meerkerk@lhv.nl