Spring naar content
De Startende Huisarts

Hagro meets Wagro – Midden Nederland

een ontmoeting tussen praktijkhouder en niet-praktijkhouder

 De Wagro commissie organiseert samen met een gespreksleider van Dokters in Debat (doktersindebat.com) op woensdag 19 oktober een leerzame debatavond waarbij we elkaar en elkaars opvattingen over de toekomst van het vak beter leren kennen.

Inhoud

Na een heerlijk buffet dat start om 18:30 uur, het ideale moment om bij te praten met collegae, zal Dokters in Debat vanaf 19:30 uur de aanwezigen leren hoe een debat werkt. Wat de spelregels zijn en hoe je tot uitkomsten kan komen. Na deze introductie gaan we aan de slag met specifieke onderwerpen.

Denk aan: Waarom kies je voor je positie (praktijkhouder, hidha of waarnemer) die je nu hebt? Wat maakt dat je niet andere keuzes maakt? Is de praktijk houder een uitstervend ras?

Verder kunnen vragen behandeld worden als, hoe ziet ons vak er over 10 jaar uit? Hoe belangrijk zijn ‘patiënten op naam’? Belangrijk voor de huisarts of voor de patiënt? Hoe moeten we omgaan met de op ons af komende problemen: vergrijzing, personeelstekort? Hoe kunnen we als verschillende huisartsen goed samenwerken en wat kan er beter? Wat is de rol van innovatieve bedrijven in het veld? Etcetera.

Wij zullen in ieder geval zorgen voor een aantal goede debaters die hun positie als waarnemer, hidha of praktijkhouder belichten. Ook nodigen we iedereen in de zaal om actief mee te doen. Het belooft een dynamische en interactieve avond te worden.

Praktische informatie

 • Voor wie

  Aios, Hid(ha), Praktijkhouder, Waarnemer

 • Accreditatie

  2 punten

 • Kosten

  Leden € 30,-

  Aios € 20,-

  Niet-leden € 40,-

 • U bent niet ingelogd. Log in om gebruik te maken van de Ledenprijs.

Aanmelden

Deze cursus wordt op de volgende data/locaties gehouden. Geef aan voor welke u zich wilt inschrijven.

Bunnik

Bekijk locatie

Locatie 78 Bunnik

Burg. van der Weijerstraat 78, 3981 EK

Website

Wo 19 oktober 2022

18:30 - 21:30

Bijzonderheden

VOL = VOL

Voor no-shows wordt € 50, - in rekening gebracht. Als u zich hebt ingeschreven en u kunt onverhoopt toch niet deelnemen, zorg dan voor een tijdige afmelding bij de LHV Academie.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480068.